Mbledhja e qeverisë në detyrë

Mbledhja e qeverisë në detyrë

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj tha se e pëlqen idenë e reciprocitetit me Serbinë, por sipas tij, kjo nuk duhet të lidhet me taksën. Haradinaj për vizitën e përfaqësuesit special të ShBA-së për Ballkanin, Matthew Palmer, tha se ka qenë komunikim i vazhdueshëm me të dhe nuk ka diçka të re. Këto komente i bëri pas mbledhjes së Qeverisë në detyrë, në të cilën u aprovuan disa vendime./21Media