Bëhet fjalë për modelet e reja

Bëhet fjalë për modelet e reja

Kompania e njohur Harley-Davidson ka marrë vendim të tërheqë 46.000 motoçikleta të veta në SHBA për shkak të një defekti.

Në kompani thanë se gypi për vaj mund të bie dhe të spërkatë rrugën pas gomës së fundit.

Sipas kompanisë, bëhet fjalë për modelet e vitit 2017 – Elektra glajd, Roud king, Strit glajd dhe Roud glajd.