Meghan do të jetë protagoniste e një aktiviteti për ditën ndërkombëtare të gruas

Meghan do të jetë protagoniste e një aktiviteti për ditën ndërkombëtare të gruas

Që nga 1 prilli, Harry dhe Meghan do të jenë zyrtarisht jashtë angazhimeve të familjes mbretërore.

Para largimit nga obligimet e familjes çifti do të ketë një sërë angazhimesh zyrtare të cilat duhet ti përfundon.

Në 6 mars Harry i vetëm do të marrë pjesë në inaugurimin e Silverstone Experience bashkë me pilotin e Formula 1 Lewis Hamilton.

Në 7 mars, çifti do të marrë pjesë në Mountbatten Music Festival alla Royal Albert Hall.  Ndërsa më 8 mars, Meghan do të jetë protagoniste e një aktiviteti për ditën ndërkombëtare të gruas.

Në 9 mars, çifti do të marrë pjesë bashkë me gjithë familjen mbretërore në Commonwealth Service, të Westminster.

Jeta e tyre e re do të fillojë zyrtarisht më 1 prill. /21Media