“Hasani” miku më i ngushtë i “Mehmetit”, tani si 52 vjeçar

“Hasani” miku më i ngushtë i “Mehmetit”, tani si 52 vjeçar

Të gjithë ata të cilët kanë shikuar serialin hit, “Jetë e hidhur”, nuk do ta kenë harruar personazhin shumë karizmatik, “Hasanin”, i cili ishte miku me i ngushtë i “Mehmet Kosovarit”, shkruan rtv21.tv

“Hasani”emri i vërtetë i të cilit është  Ahmet Yenilmez është një prej aktorëve dhe producentëve më të njohur turk.

Aktualisht është 52 vjeçar, por edhe pse kanë kaluar më shumë se një dekadë nga përfundimi i xhirimeve të këtij seriali ai nuk ka pësuar ndryshime të mëdha, përjashtimisht mjekrës së madhe.

Ahmet Yenilmez aktori është aktiv edhe në projekte të ndryshme teatrale./21Media