Ëndrra e kampionit ta mbroj titullin në Prishtinë  

Ëndrra e kampionit ta mbroj titullin në Prishtinë  

Haxhi Krasniqi kampion i botës në boksin profesionist, titullin e ka vlerësuar çmimin më të madh në jetën e tij dhe nderim për gjithë shqiptarët. Ëndrra e tij është të boksoj në stadiumin “Fadil Vokrri“ në Prishtinë.(E përgaditi: Tomor GRABOVCI)/21Media