Iniciohet shkarkimi i drejtorit të Shërbimit Korrektues

Iniciohet shkarkimi i drejtorit të Shërbimit Korrektues

Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu bëri të ditur inicimin për shkarkimin e drejtorit të Shërbimit Korrektues, Nehat Thaçi. Tha se janë evidentuar shkelje dhe janë bërë transfere të paligjshme./21Media