Haxhiu: Nga 7 në 14 ditë pushimi vjetor për të burgosurit            

Votohet Projektligji për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale       
 Anëtarët e Komisionit për Legjislacion votuan Ligjin për Shërbimin Korrektues dhe Ligjin për Shërbimin Sprovues, si dhe projektligjin për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale. Sipas ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiu, kjo bazë ligjore do të mundësojë dyfishimin e ditëve të pushimit vjetor për të burgosurit nga 7 në 14 ditë, si dhe 7 ditë të tjera në rrethana të jashtëzakonshme./21Media

Back to top button