Tryezë e diskutimit me temë “Sundimi i ligjit në Kosovë, cilat janë prioritetet e qeverisë së re?

Tryezë e diskutimit me temë “Sundimi i ligjit në Kosovë, cilat janë prioritetet e qeverisë së re?

Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu tha se procesin e vetingut e konsideron sfidën më të madhe. Theksoi se vetingu është i domosdoshëm dhe se synohet kthimi i besimit të qytetarëve
Këto komente i bëri në tryezën e diskutimit me temë “Sundimi i ligjit në Kosovë, cilat janë prioritetet e qeverisë së re?”, organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike./21Media