Haziri: Asociacioni duhet të zbatohet

Lutfi Haziri nga LDK,ja tha se moszbatimi i marrëveshjes së vitit 2013 sa i përket Asociacionit solli këtë situatë.

“Ne edhe shumicës së re që ka dalë para dy vjet e gjysmë, që po vjetrohet në mandat, i kemi rekomandu që pa hezitim ta zbatojnë marrëveshjen e vitit 2013. Si e vetmja mundësi e drejtë, e shpejtë dhe do të normalizonte edhe segmentet tjera dialogun dhe normalizimin drejt një qëllimi që të arrinin një marrëveshje obligativisht ligjore për gjitha palët dhe të mbyllet problemi më i madh në Ballkanin Perëndimor”, tha Haziri në një tryezë në Mitrovicë me temë “Implementimi i planit franko-gjerman”./21Media

Back to top button