Pas rezultateve në Kuvendin e LDK-së, ku Lumir Abdixhiku është zgjedhur kryetar i LDK-së, ai ka marrë mbështetjen edhe nga Lutfi Haziri.

Ai i është zotuar kryetarit të ri se do t’i qëndrojë prapa çdo ditë.

Pavarësisht humbjes, Haziri ka deklaruar se LDK do të jetë e bashkuar.

Unitet dhe bashkim ka kërkuar edhe Besian Mustafa.