“Nuk kanë marrëveshje me asnjë subjekt politik”

“Nuk kanë marrëveshje me asnjë subjekt politik”

Nënkryetari i LDK, Lutfi Haziri, ka mohuar se do të jetë kandidat për president të Kosovës. Haziri deklaroi se LDK nuk ka emër tjetër për këtë post përveç kreut të partisë, Isa Mustafa.
Ai tutje u shpreh se si parti nuk kanë biseduar me askënd në lidhje me postin e presidentit dhe rrjedhimisht nuk kanë marrëveshje me asnjë subjekt politik.
Ndjekim deklaratën e tij.