Ajazaj-Berisha: Në klinikën infektive deri më tash i kemi gjashtë raste

Ajazaj-Berisha: Në klinikën infektive deri më tash i kemi gjashtë raste

Gjashtë nxënës të shkollës “Elena Gjika” janë helmuar pasi kanë konsumuar sendvic dhe tost në byfen e shkollës me produkte të mishit. Ata janë duke u mjekuar në Klinikën Infektive të QKUK-së. Gjendja e tyre është stabile./21Media