Të trajtuarit në QKUK janë ne gjendje stabile shëndetësore

Të trajtuarit në QKUK janë ne gjendje stabile shëndetësore

Të paktën 26 zyrtarë të KQZ-së u helmuan sot nga zarfet e ardhur nga Serbia. Vëzhgues të organizatave joveritare kanë thënë se zyrtarët e KQZ-së, në momentin që kanë hapur zarfet, kanë filluar me pas reaksione, disa kanë pas skuqje në dorë, kruarje dhe disa shenja për rreth syve./21Media