Shorti për botërorin “Spanja 2021” për hendbolliste Në Vjenë të Asutrisë me short , janë përcaktuar grupet e fazës së parë kualifikuese për botërorin “ Spanjë 2021 “ për hendbolliste . Kosova është në Grupin e 4 së bashku me Austrinë dhe Italinë. Ndeshjet e këtij rangu do të zhvillohen në nëntor apo dhjetor të këtij viti.(E pergaditi-Tomor GRABOVCI)./21Media

Shorti për botërorin “Spanja 2021” për hendbolliste

Në Vjenë të Asutrisë me short , janë përcaktuar grupet e fazës së parë kualifikuese për botërorin “ Spanjë 2021 “ për hendbolliste . Kosova është në Grupin e 4 së bashku me Austrinë dhe Italinë. Ndeshjet e këtij rangu do të zhvillohen në nëntor apo dhjetor të këtij viti.(E pergaditi-Tomor GRABOVCI)./21Media