Xhiroja e parë zhvillohet më 12 deri 15 nëntor

Xhiroja e parë zhvillohet më 12 deri 15 nëntor

Sot është hedhur shorti nga Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) për Kupën e Kosovës në basketboll, në dy konkurrencat.

Në konkurrencën e meshkujve janë katër grupe A, B, C dhe D, me nga shtatë skuadra.

Në Grupin A: Rahoveci, Trepça, Lipjani, Vushtrria, AS Prishtina, Dukagjini dhe Fushë Kosova.

Në Grupin B: Bashkimi, Feronikeli, Vëllaznimi, Drita, Borea, United Basketball dhe Gjakova.

Në Grupin C: Sigal Prishtina, Golden Eagle Ylli, New Basket, Kerasan Prishtina, AS Kastrioti, Mega Sport dhe Sfera.

Në Grupin D: Peja, Ponte Prizreni, Istogu, Prishtina e Re, Kaçaniku, Golden Eagle Ylli B dhe Llapi.

Ndeshjet e para në konkurrencën e meshkujve do të zhvillohen më 12 deri 15 nëntor.

Xhiroja 1

Vushtrria – Fushë Kosova

AS Prishtina – Dukagjini

Drita – Gjakova

Borea – United Basketball

Kerasan Prishtina – Sfera

AS Kastrioti – Megasport

Prishtina e RE – Llapi

Kaçaniku – Golden Eagle Ylli

Ndërkohë, në konkurrencën e femrave janë vetëm dy grupe, me nga gjashtë skuadra.

Në Grupin A: Bashkimi, Penza, Vëllaznimi, Drita, Vushtrria dhe Sfera.

Në Grupin B: Mabetex Prishtina, Kastrioti, Trepça, Kerasan Prishtina, United Basketball dhe Golden Eagle Ylli./21Media