Kuvendi voton pro dërgimit të trupave të FSK - 92 vota për, asnjë kundër, asnjë abstenim

Kuvendi voton pro dërgimit të trupave të FSK – 92 vota për, asnjë kundër, asnjë abstenim

Me 92 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës në një seancë të jashtëzakonshme, kanë miratuar Propozim-Vendimin e Qeverisë për dërgimin e Kontingjentit të Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit. Të gjitha grupet parlamentare fillimisht u shprehen pro këtij vendimi teksa kërkuan nga Qeveria e Kosovës që të rrisë buxhetin dhe përkrahjen për Forcën e Sigurisë së Kosovës./21Media