Në Nijmegen të Holandës hapet klubi i natës ku mysafirët duhet të mbajnë distancën sociale.

Klubi funksionon çdo natë, secili nga mysafiret është i detyruar të “vallëzoj” ulur në karrigen e tij, ndërsa mund të shërbehen me pije dhe të shijojnë muzikën elektronike nga DJ ku çdo set zgjatë 20 minuta që sipas mysafirëve mjafton të marrin “dozën” e tyre të muzikës (Electronic Dance Music) ku më pas janë të detyruar të largohen nga klubi, për t’i lënë radhën mysafirëve tjerë./21Media

Clubbing is coming back, now with social distancing rules! Via Reuters

Posted by Daily Mail on Sunday, 7 June 2020