Propozimi i VV-së për heqjen e homologimit nuk u përkrahë nga LDK e  PDK

Propozimi i VV-së për heqjen e homologimit nuk u përkrahë nga LDK e  PDK

Lëvizja Vetëvendosje kërkoi votimin e ndryshimit të Ligjin për Automjete, për të mundësuar heqjen e homologimit për veturat që vijnë nga Bashkimi Evropian, Zvicra dhe Norvegjia.
Por kjo çështje shkaktoi përplasje midis pushtetit dhe opozitës./21Media