Projekti kushtoi afërsisht 228 milionë euro

Projekti kushtoi afërsisht 228 milionë euro

Ky hotel është mjaft luksoz. Hoteli më ekstravagant i Kinës posa është hapur, brenda disa guroreve të braktisura, në Shangai të Kinës.

Për ndërtimin e këtij objekti u desh gati një dekadë, por ia vlejti pritja!

Projekti kushtoi afërsisht 228 milionë euro, dhe është ndërtuar 87 metra në një thellësi të gropës. Dhomat janë thjeshtë mahnitëse, me pamje të mrekullueshme nga ujëvara. Ka 336 dhoma.

Dy nivelet më të ulëta kanë dhoma të zhytura në pellgje të krijuara nga njeriu. Është thjeshtë e mrekullueshme!/21Media 

This hotel in China is AMAZING!

This hotel in China is AMAZING!

Gepostet von Daily Mail am Samstag, 17. November 2018