Bajrami: Mjekëve dhe infermierëve do t’u ndahen shtesa në pagë prej 300 eurosh për korrik dhe gusht

Bajrami: Mjekëve dhe infermierëve do t’u ndahen shtesa në pagë prej 300 eurosh për korrik dhe gusht

Kryeministri, Avdullah Hoti, në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kërkoi që të aktivizohet Plani i Reagimit Kombëtar, pasi, sipas tij, vendi ka hyrë në një situatë të rëndë shkaku i Pandemisë Coovid-19./21Media