Hoti: Projektligji për rimëkëmbje ekonomike do të votohet në seancën e radhës

Hoti: Projektligji për rimëkëmbje ekonomike do të votohet në seancën e radhës

Kryeministri, Avdullah Hoti, është shprehur i sigurt se Kosova nuk do të bëjë kompromise për të arritur marrëveshjen finale me Serbinë. Ai u shpreh i pasigurt për mënyrën e vazhdimit të dialogut pas insistimit të palës serbe për të hapë temën e asociacionit, por tha se i njëjti nuk do të ngecë për fajin e Kosovës. Kryeministri Hoti foli edhe për koalicionin qeverisës dhe ftesën e PDK-së për raportim në Kuvendin e Kosovës.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Lulzim FANA)./21Media