Kosnett: Shuarja e Task-forcës kundër korrupsionit, vendim i gabuar i Hotit.-Hoti: Kam pas takime me ambasadoret e Kuintit dhe të BE-së, kurse puna të vazhdoj e papenguar ashtu si deri më tani

Kosnett: Shuarja e Task-forcës kundër korrupsionit, vendim i gabuar i Hotit.-Hoti: Kam pas takime me ambasadoret e Kuintit dhe të BE-së, kurse puna të vazhdoj e papenguar ashtu si deri më tani

Vendimi i javës të kaluar të qeverisë së Kosovës për shuarjen e Task-Forcës Antikorrupsion është komentuar edhe nga ambasadori amerikan në Kosovë, Filip Kosnett. Ai e quajti vendim të gabueshëm të qeverisë Hoti. Ndërkaq Kryeminstri Hoti tha se për shuarjen e task-forcës ka pasur takime me ambasadorët e Quintit-it por dhe të BE-së./21Media