Vuçiq: Kosova e ka marrë obligim ta formoj asociacionin.-Lajçak: Zgjidhja Kosovë-Serbi do të jetë e dhimbshme

Vuçiq: Kosova e ka marrë obligim ta formoj asociacionin.-Lajçak: Zgjidhja Kosovë-Serbi do të jetë e dhimbshme

Kryeministri, Avdullah Hoti, dhe presidenti i Serbisë Aleksandër Vuciq janë përballur për procesin e dialogut në Samitin e Sigurisë në Beograd i cili është mbajtur online. Kryeministri Hoti tha se marrëveshja finale me njohje reciproke është çelësi kyç për normalizimin e marrëdhënieve midis dy shteteve. Ndërsa, presidenti i Serbisë, Vuciq kërkoi nga Kosova formimin e asociacionit të komunave me shumicë serbe.(E pergaditi- Burim ZARIQI)./21Media