Kryeministri homazhe Ibrahim Rugovës, Zahir Pajazitit dhe ushtarëve të rënë të NATO-s

Kryeministri homazhe Ibrahim Rugovës, Zahir Pajazitit dhe ushtarëve të rënë të NATO-s

Në Ditën e Çlirimit, kryeministri Avdullah Hoti bëri homazhe te Shtatorja e ish-presidentit Ibrahim Rugova, te Memoriali i ushtarëve të rënë të NATO-s si dhe te shtatorja e heroit Zahir Pajaziti. Kryeministri Hoti tha se 12 Qershori është ditë e vecantë për Kosovën.  E ndjekim deklaratën.