Kryeministri Hoti vizitë në Ministrinë e Shëndetësisë

Kryeministri Hoti vizitë në Ministrinë e Shëndetësisë

Kryeministri Avdullah Hoti ishte për vizitë në Ministrinë e Shëndetësisë në ditën e parë të punës. Pas takimit me ministrin e ri të Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe drejtorin e IKSHP-së, Naser Ramadani deklaroi se në ditët e ardhshme do ta ndërtojnë një plan më afatgjatë për ta luftuar pandeminë.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Fidan BAJRAMI)/21Media