Pranon se ka vështirësi, por thotë se Qeveria nuk heq dorë

Pranon se ka vështirësi, por thotë se Qeveria nuk heq dorë

Kryeministri, Avdullah Hoti, pranoi se në veriun e vendit ka kohë që janë bërë plot veprime që bien ndesh me ligjet në fuqi të Kosovës. Për projektin “Lugina e diellit” dhe të tjera projekte të Qeverisë së Serbisë në veri Mitrovicës, kryeministri Hoti, tha se është i njoftuar  për vështirësitë në zbatimin e plotë të ligjit në atë pjesë të vendit, por shtoi se nuk do të lejojnë vazhdimisht në këtë mënyrë.

ho