Para rifillimit të dialogut Kosovë - Serbi

Para rifillimit të dialogut Kosovë – Serbi

Virusi korona s’ka se si të mos jetë shqetësim në shkallë të gjerë.  Por, krahas ngarkesës për shëndetin, qytetarët me vëmendje të shtuar po ndjekin zhvillimet për rifillimin e dialogut Kosovë- Serbi.

Kanë mbetur edhe një javë deri në takimin midis liderëve të këtyre dy shteteve në Uashington.

Duke iu referuar zyrtarëve amerikanë, kryeministri Avdullah Hoti deklaroi se në qendër të këtij takimi do të jetë bashkëpunimi ekonomik midis Kosovës dhe Serbisë.

Transmetojmë deklaratën e kryeministrit Hoti dhënë gjatë vizitës së sotme në komunën e Pejës./21Media