Gjysmëvjetori i parë shkollor përfundon më 18 dhjetor

Gjysmëvjetori i parë shkollor përfundon më 18 dhjetor

Gjendja me Covid-19 në Kosovë është serioze por nën kontroll dhe se masat anti-kovid do të mbesin në fuqi tha kryeministri Avdullah Hoti. Per shkak te situatës me pandeminë u mor vendim që gjysmevjetori i parë shkollor të përfundoi më 18 dhjetor. Shkollat do të hapen më 18 janar! Sa i përket ligjit per rimëkëmbje ekonomie kryeministri Hoti tha se ai do të miratohet gjate ditëve te ardhshme!/21Media