Në Kosovë kanë vdekur mbi 30 veta për dy ditë nga COVID-19

Në Kosovë kanë vdekur mbi 30 veta për dy ditë nga COVID-19

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti mëngjesin e nisi duke vizituar Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës dhe Klinikën Infektive. Hoti tha se gjendja me koronavirus në vend është e rëndë, por përshëndeti respektimin e masave nga ana e qytetarëve në këtë ditë feste./21Media