Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti pas takimit me komitetin për vlerësimin e situatës me koronavirus deklaroi se se rastet po rriten nga shkaku i pakujdesisë së qytetarëve dhe mbajtjen e disa protestave, siç tha ai, pa paralajmëruar Policinë e Kosovës.

Ai tha se  rrija e numrit të rasteve gjatë ditëve të fundit ka qenë shumë i madh.

Hoti theksoi se pas vlerësimeve në nivel të komuniteteve, vlerësimet janë mbajta e detyrueshme e maskës, distancës dhe mbajtja ë higjienës.

“Vetëm këto tri masa ruajnë jetën e qytetarëve derisa të mos e kemi vaksinën{, tha Hoti. /21Media