Hoti thotë se para të shkojë në Uashington do të takojë të gjithë liderët politikë

Hoti thotë se para të shkojë në Uashington do të takojë të gjithë liderët politikë

Kryeministri Avdullah Hoti, tha se e ka pranuar me kënaqësi ftesën e emisarit special Grenell, për dialog në Uashington, derisa theksoi se përpara kësaj vizite do të zhvillojë bisedime me opozitën dhe liderët e  partive politike parlamentare.
Ndjekim deklaratën e kryeministrit Hoti.