Takimi i Grupit Koordinues Ndërministror për të Drejtat e Njeriut                              

Takimi i Grupit Koordinues Ndërministror për të Drejtat e Njeriut                              

Kryeministri Avdullah Hoti tha se qeveria është e përkushtuar në respektimin e të drejtave të njeriut dhe përfaqësim reciprok e pa dallime. Theksoi se Kosova ka shënuar progres në këtë aspekt. Këto komente ai i beri në takimin e Grupit Koordinues Ndërministror për të Drejtat e Njeriut./21Media