Lajçak: Rruga e Kosovës drejt BE-së shkon përmes normalizimit të marrëdhënieve me Serbinë.-Osmani: Në dialog Kosovën duhet të përfaqësoj vetëm qeveria

Lajçak: Rruga e Kosovës drejt BE-së shkon përmes normalizimit të marrëdhënieve me Serbinë.-Osmani: Në dialog Kosovën duhet të përfaqësoj vetëm qeveria

E në takimin me kryeministrin Hoti dhe kryeparlamentaren Osmani, i dërguari i posaçëm i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak tha se Bashkimi Evropian është e gatshmë të ndihmojë për të ardhmen e Kosovës, derisa theksoi se procesi i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë do të jetë transparent. I gatshëm për rifillim të dialogut mes dy vendeve u shpreh edhe kryeministri Avdullah Hoti ndërsa kryeparlamentarja Osmani tha se nuk ka negociim për territorin e Kosovës.(Teksti- Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Berat BAHTIRI). /21Media