Hoti në RTV 21 : Kryeministri nuk mund të  heqë dorë nga përgjegjësia kushtetuese

Hoti në RTV 21 : Kryeministri nuk mund të  heqë dorë nga përgjegjësia kushtetuese

Shefi i Grupit parlamentar të LDK-së, Avddullah Hoti, në emisionin Argument Plus, tha se LDK po bëhet gati që ta dërgoj në Gjykatë Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i cili, siç thotë ai, është antikushtetues.
Ai thekson se kjo qasje e institucioneve për dialogun e dëmton subjektivitetin e Kosovës,  dhe e kthen në kohen kur nuk kemi pasur institucione të shëtit të Pavarur. Ndjekim një pjesë të shkëputur nga  emisioni Argument Plus që e ka përgaditur redaktorja Leonora DALIPI, që sonte emetohet në orën 21.30. /21Media