Sot në Uashingon pritet që të nënshkruhet marrëveshje për zhvillim ekonomik në mes Kosovës dhe Serbisë, ku në këtë takim do të marrë pjesë vet President i SHBA-së, Donald Trump.

Pas këtij nënshkrimit të marrëveshjes, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti do të mbajë konverencë në ora 19: 00 ku do të japë detaje. Kjo konferencë do të transmetohet drejtpërdrejtë në RTV21 si dhe në faqen zyrtare të Facebookut të RTV21./21Media