Takimi i kryeministrit Hoti me partitë politike

 Takimi i kryeministrit Hoti me partitë politike


Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka mbajtur takim me përfaqësuesit e partive politike me qëllim të bashkërendimit të qëndrimeve të spektrit politik të vendit në procesin e dialogut me Serbinë si dhe në prag të vizitës në Ëashington. Pas takimit kryeministri i vendit Avdullah Hoti tha se të gjitha partitë të i dhanë mbështetje qasjes që e ka qeveria dhe parimeve të vendosura për dialogun./21Media