Ndryshimet kushtetuese dhe Asociacioni,-  Hoti: Nuk preket karakteri unitari i Kosovës

Ndryshimet kushtetuese dhe Asociacioni,-  Hoti: Nuk preket karakteri unitari i Kosovës


Kryeministri Avdullah Hoti iu përgjigj përfaqësuesit të BE-së për bisedimet Kosovë- Serbi Mirosllav Lajçak, i cili deklaroi se Kosova duhet të bëjë ndryshime kushtetuese për zbatimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe. Kryeministri Hoti theksoi se nuk do të preket karakteri unitar i Kosovës.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera-Berat BAHTIRI)/21Media