Hoti në vizitë të varri i ish-presidentit Rugova e në Prekaz.-Jashari: Qeverisë së re i ectë mbarë!

Hoti në vizitë të varri i ish-presidentit Rugova e në Prekaz.-Jashari: Qeverisë së re i ectë mbarë!

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti pas marrjes së detyrës zyrtarisht ishte për vizitë tek varri i ish-presidentit Ibrahim Rugova si dhe vizitoi kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz. Nga Prekazi, Hoti premtoi se do të trajtojë me prioritet çështjen e rikrijimit të ekipit që do të ngarkohet me restaurimin e kullws sw Jasharajve./21Media