Kryeministri Hoti, flet për dialogun dhe postin e presidentit                                                

Kryeministri Hoti, flet për dialogun dhe postin e presidentit                                                

E për dialogun midis Kosovës dhe Serbisë sot gjatë ditës foli edhe kryeministri Avdullah Hoti. Ai tha se vazhdimi i dialogut është në interesin më të mirë të shtetit të Kosovës./21Media