Takimi ndërmjet presidentit të Francës Emmanuel Macron dhe kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti ka nisur në orën 11:30 dhe është duke vazhduar ende Pallatin Elize (Palais de l’Elysée) në Paris.

Këtë e ka konfirmuar për “Kohën” këshilltari për media i kryeministrit, Xhavit Beqiri.

Në lidhje me temat e diskutuara ku vend qendror zë dialogu Kosovë-Serbi, Beqiri ka thënë se do ta lëshojnë një komunikatë për media.

Takimi Hoti-Macron ishte paralajmëruar të hënë nga kryeministria.