Dialogu Kosovë-Serbi drejt bllokimit

Dialogu Kosovë-Serbi drejt bllokimit

Kryeministri, Avdullah Hoti, deklaroi se është faji i Serbisë nëse procesi i dialogu bllokohet shkaku i asociacionit të komunave me shumicë serbe. Sipas tij, kjo temë nuk do të hapet në këtë proces sepse është mbyllur me marrëveshjen e vitit 2013 dhe me pas me marrëveshjen e parimeve të nënshkruar më 2015./21Media