Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi i Bashkimit Evropian, OIiver Varheyli ka arritur në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës ku është pritur nga kryeministri i vendit, Avdullah Hoti.

Takimi po mbahet me dyer të mbyllura, ndërsa pas tij do të paraqiten në një konferencë për media.

Komisioneri i BE-së pas ekzekutivit, do të shkojë edhe në Kuvendin e Kosovës ku pritet të mbajë një fjalim rreth orës 11:15.