Petkoviq: Në takim u ngrit edhe çështja e asociacionit

Petkoviq: Në takim u ngrit edhe çështja e asociacionit

Kryeministri Avdullah Hoti ka demantuar përfaqësuesin e Serbisë për dialog në nivel ekspertët, Petar Petkoviq, i cili pas takimit me Skënder Hysenin në kuadër të dialogut në Bruksel tha se është diskutuar edhe për asociacionin e komunave me shumicë serbe. Hoti tha se nuk i merr seriozisht deklamimet e tilla sepse, sipas Hotit, në takim është diskutuar vetëm për çështjet financiare dhe pronat.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera – Berat BAHTIRI)./21Media