"Ende nuk kemi diskutuar për emrin e kandidatit për kryeministër"

“Ende nuk kemi diskutuar për emrin e kandidatit për kryeministër”

Por pavarësisht kundërshtimeve që mund të ketë, vendimi i Gjykatës Kushtetuese mbetet i pakontestueshëm dhe se zgjedhjet e reja pritet të mbahen së shpejti. E kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti tha se organizimi i zgjedhjeve në kohë pandemie do të jetë sfidë. Tha se LDK-ja ende nuk ka diskutuar për emrin e kandidatit për kryeministër me të cilin do të garojë në zgjedhjet e parakohshme!/21Media