Sadiku: Serbia ka rreth 30 mijë kërkesa spekulative rreth pronës.-Selimi: Nuk duhet të rrëshqasim në dialog teknik

Sadiku: Serbia ka rreth 30 mijë kërkesa spekulative rreth pronës.-Selimi: Nuk duhet të rrëshqasim në dialog teknik

Delegacioni i Kosovës dhe Serbisë nesër në Bruksel zhvillojnë takimin e radhës në nivel ekspertesh me ndërmjetësimin e të dërguarit të posaçëm të Bashkimit Evropian, Miroslav Lajcak.
Në këtë takim do të flitet për çështjet financiare dhe pronën.
Njohësi i suksesioneve dhe i problematikës ekonomike të ish Jugosllavisë, Muhamet Sadiku, tha se Serbia nuk ka prona në Kosovë për të cilat duhet të diskutohet.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera-  Berat BAHTIRI )./21Media