Hoti: Duhet të ekzistoj vullneti i dy palëve për njohje reciproke dhe se nuk mund t’i normalizojmë marrëdhëniet ekonomike  pa njohje reciproke

Hoti: Duhet të ekzistoj vullneti i dy palëve për njohje reciproke dhe se nuk mund t’i normalizojmë marrëdhëniet ekonomike  pa njohje reciproke

Ndonëse ende nuk dihet se kur mund të thirret një takimi i radhës mes Kosovës dhe Serbisë, Kryeministri, Avdullah Hoti, konsideron se procesi i dialogut ka hyrë në një fazë finale me njohje reciproke.
Thotë se brenda disa muajve mund të nënshkruhet marrëveshja. Ky parashikim i Hotit po shihet me skepticizëm nga  njohësit e rrethanave politike, të cilët theksojnë se për marrëveshje finale me njohje reciproke duhet pajtim i të dyja palëve.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media