Kryeministri i Kosovës, Avdullah hoti ka përkujtuar dy policët e vrarë para 17 vjetësh Sebahate Tolaj dhe Ilir Haklaj.

“Me punën dhe angazhimin e tyre kundër krimit, si profesionistë të pakompromis, ata e skalitën emrin e tyre në panteonin e vlerave të përbotshme të shtetit të Kosovës! Qoftë i përjetshëm kujtimi për ta!”, ka shkruar Hoti në Facebook.

Dy policët Sebahate Tolaj dhe Isuf Haklaj mbetën të plagosur një atentat të kryer më 24 nëntor të vitit 2003. Tolaj ka vdeur një ditë pas atentatit, ndërsa Haklaj katër ditë me vonë./21Media