Kryeministri Hoti vizitoi Institutin e Mjekësisë Ligjore                                                           

Kryeministri Hoti vizitoi Institutin e Mjekësisë Ligjore                                                           

Kryeministri Avdullah Hoti, vizitoi Institutin e Mjekësisë Ligjore, për të parë nga afër punën e  këtij institucioni si dhe për të ofruar mbështetje për identifikimin e mbi 300 mbetjeve mortore./21Media