Hoti: Do të adresojmë të gjitha çështjet e hapura mes dy vendeve kurse Marrëveshja duhet të jetë në frymën e Kushtetutës.-Kraja: Bazë e dialogut duhet të jetë Kushtetuta e Kosovës

Hoti: Do të adresojmë të gjitha çështjet e hapura mes dy vendeve kurse Marrëveshja duhet të jetë në frymën e Kushtetutës.-Kraja: Bazë e dialogut duhet të jetë Kushtetuta e Kosovës

kryeministri, Avdullah Hoti, ka prezantuar platformën e tij për dialogun Kosovë-Serbi, para akademikëve, me ç’rast tha se këtë proces do ta udhëheq ai si kryeministër i vendit.
Hoti theksoi se do të adresohen të gjitha çështjet e hapura mes dy vendeve dhe se marrëveshje finale do të  jetë në frymën e Kushtetutës.(Teksti-Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Berat BAHTIRI)/21Media