Kryeministri Hoti reagoi ndaj kërcënimit me luftë të Vuçiqit

Kryeministri Hoti reagoi ndaj kërcënimit me luftë të Vuçiqit

Kryeministri Avdullah Hoti reagoi ndaj kërcënimit të djeshëm me luftë të  presidentit të Serbisë Aleksandar Vuciq. Hoti tha se Qeveria është e gatshme ta mbroj sovranitetin e vendit me të gjitha mjetet ligjore dhe kushtetuese. Deklaratën e Vuçiqit e komentuan edhe NATO-ja dhe BE-ja. Presidenti i Serbisë ndërkohë tha se deklarata e tij e djeshme është keqkuptuar.(Teksti- Burim Zariqi – kamera-Berat Bahtiri)/21Media